Email:
Κωδικός χρήστη:
 
 
7 March 2021.
 
   
 
Ποιοί είμαστε
Το λογιστικό γραφείο ISBFINANCE ιδρύθηκε με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών.

Η ιδρύτρια της εταιρίας, Ιωάννα Σ. Μπινιάκου διαθέτει πολύχρονη ενασχόληση από όλες τις διοικητικές θέσεις της οικονομικής πυραμίδας σε μεγάλες επιχειρήσεις κυρίως του χρηματοοικονομικού τομέα. Το 2003 συνέχισε την πορεία της ως συνεταίρος στο λογιστικό γραφείο EXELIXIS δίνοντας νέα πνοή στο γραφείο μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της. Το 2007 ,ως ενεργό μέλος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε , αναλαμβάνει ως υπεύθυνη το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της ομοσπονδίας. Το 2009, αποφασίζει να ιδρύσει την ISB FINANCE με σκοπό να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση. Γνωρίζοντας τον ουσιώδη ρόλο που διαδραματίζει στη σωστή λειτουργία της οποιασδήποτε επιχείρησης μία καλά οργανωμένη οικονομική υπηρεσία, επικεντρώσαμε την λειτουργία μας και το πρότυπο των εργασιών μας προς την κατεύθυνση αυτή.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στη λήψη των σωστών αποφάσεων για την προώθηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων και την οικονομική τους ανάπτυξη. Αναγκαία προϋπόθεση για τα παραπάνωαποτελεί το κατάλληλο οργανωτικό σχήμα, η άριστη υποδομή, η τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και η γρήγορη και έγκυρη πληροφόρηση. Κοντά μας και με οδηγό τις αρχές μας και τις γνώσεις μας, οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στην πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ενώ επεκτεινόμαστε και στον ευρύτερο χώρο της οργάνωσης επιχειρήσεων. Προοπτική μας και βασικό μέλημα αποτελεί το να καλύπτουμε όλο το φάσμα τόσο της φοροτεχνικής πολιτικής της επιχείρησής σας, όσο και του εν γένει οικονομικού σχεδιασμού της.

Αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια, αρχές που αποτελούν την βάση της κάθε συνεργασίας μας.

Αφιερώνουμε όλους τους πόρους της εταιρίας μας για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος του πελάτη και προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού και με βεβαιότητα για το επόμενο βήμα.

Η οργάνωση της ISBFINANCE συμπληρώνεται με μια άρτια υλικοτεχνική υποδομή που περιλαμβάνει, δίκτυο υπολογιστών με σύγχρονο λογισμικό, προγράμματα μηχανογράφησης που καλύπτουν Λογιστικές Φοροτεχνικές και Μισθοδοτικές ανάγκες, 24ωρη σύνδεση στο διαδίκτυο και τέλος τον ιστοχώρο μας που δημιουργήσαμε για σας με χρήσιμες πληροφορίες και θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Οι εγκαταστάσεις μας
1
1
2
2
3
3
4
4
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
RSS Reader
 
 
Τα νέα της ISB Finance
20/04/2010  Σύσκεψη εργασίας στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με θέμα τη συμβολή του ΕΣΠΑ στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης
20/04/2010  Ανακοίνωση αποτελεσμάτων της υπ. αριθ. 41240/ΕΥΣ6713/26.8.2009 Προκήρυξης ενίσχυσης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών
20/04/2010  Εξέλιξη αξιολόγησης επενδυτικών προτάσεων για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιστημόνων - Ελευθέρων Επαγγελματιών
20/04/2010  Παρουσίαση τεσσάρων νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ από την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Τ. Κατσέλη
20/04/2010  Ματαίωση διαγωνισμού για ανάθεση έργου παροχής εμπειρογνωμοσύνης.
© 2009 ISB Finance. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία από την ISB Finance



Εγγραφή   
designed n' developed by neted d&d team